Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí na sérii nových fotografií

Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí na sérii nových fotografií
V Sin City 2 nás opět čeká několik propojených povídek. V jedné Ava Lordová (Eva Green) vyhledá pomoc bývalého milence Dwighta (Josh Brolin), aby ji zbavil jejího násilného manžela. Ve skutečnosti má však Ava jiné plány. Další povídka nám ukáže, že se Marv (Mickey Rourke) během událostí Toho žlutýho parchanta probudil na dálnici nad městem, obklopený mrtvolami, aniž by tušil, co tam dělá. Jedna povídka bude věnována i Nancy (Jessica Alba), která se bude vyrovnávat s Hartiganovou (Bruce Willis) smrtí. No a nakonec si tvůrci připravili povídku speciálně pro film, v níž Joseph Gordon-Levitt hraje sebevědomého gamblera, který chce porazit největšího padoucha Sin City v jeho vlastní hře. Což je předem prohraná bitva.
Přejdeme ke slíbeným obrázkům. Začneme naskenovanými stránkami z časopisu Entertainment Weekly. Na první vidíme Jessicu Albu, u níž byste devítiletý odstup od prvního filmu vážně netipovali. Druhý obrázek ukazuje dalšího navrátilce - Rourkeova Marva a nováčka Gordon-Levitta.
Jessica Alba
Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt
Série internetových fotek nám postupně představuje různé herce. Možná nejzásadnějším odhalením je záběr na Christophera Lloyda (aka doktor Brown z Návratu do budoucnosti), o jehož obsazení se dosud spekulovalo:
Jamie Chung
Dennis Haysbert
Powers Boothe
Christopher Lloyd, Joseph Gordon-Levitt
Ray Liotta
Hrubý sestřih druhého Sin City si již režiséři projektu Robert Rodrigueze Frank Miller pustili, přičemž druhý jmenovaný se nechal slyšet, že je s výsledkem velmi spokojený a nebránil by se natočení trojky. Což o to, fanoušci by se taky nebránili, jen ať to tentokrát netrvá zase devět let.