Žlutá rodinka Simpsonových se dočká speciální LEGO epizody

Žlutá rodinka Simpsonových se dočká speciální LEGO epizody
Oznámený díl by měl vizuálně vypadat podobně jako LEGO® příběh, přičemž půjde o epizodu číslo 550 a v USA bude odvysílána 5. května 2014. Jaký bude děj? Hlavním hrdinou bude Homer, který se ocitne v alternativním LEGO vesmíru, z něhož bude muset najít cestu dřív, než bude pozdě.
Pokud Vás zajímá, jak díl zhruba bude vypadat, menší odpověď Vám může poskytnout nedávno vydaný LEGO set ze světa Simpsonů, který se začal prodávat na začátku února v USA a obsahuje domek Simpsonů i s garáží a autem, celou rodinku (bohužel bez zvířat) a souseda Neda Flanderse.
zluta-rodinka-simpsonovych-se-docka-specialni-lego-epizody
zluta-rodinka-simpsonovych-se-docka-specialni-lego-epizody-1
Jde o opravdu pěkný sběratelský kousek, za který si nicméně (jak už to tak u podobných speciálek bývá) připlatíme. U nás se zatím set v obchodech neprodává a v zahraničí vyjde minimálně na pět tisíc (bez poštovného). Přesto je těžké nebýt v pokušení, protože si autoři dali opravdu záležet a jde o moc pěkně propracovanou záležitost. Co bude příště? Osobně sázím na hospodu u Vočka. V LEGU nepochybně u jednoho Simpson-setu neskončí.
Obrázek článku
P.S. Brzo bychom se měli dočkat další LEGO lahůdky - Krotitelů duchů! Do amerických obchodů dorazí letos v červnu v přepočtu za cca 1600 korun.
zluta-rodinka-simpsonovych-se-docka-specialni-lego-epizody-2