G.I. Joe 3 vrací do hry nejsilnější zbraně, jaké zatím série nabídla

G.I. Joe 3 vrací do hry nejsilnější zbraně, jaké zatím série nabídla
| BontonFilm
V případě Tatuma je třeba dodat, že scénář se teprve píše a tudíž není vůbec jisté, zdali tvůrci postavu Dukea skutečně oživí. Minimálně s dvěma hráči z minula se ale na 100% počítá. A jde naštěstí o to nejlepší, co zatím série nabídla - vrátí se Dwayne Johnson a Bruce Willis. O nikom dalším z týmu, který dvojka uvedla, nepadla řeč. Ale upřímně, on si někdo někoho jiného pamatuje? Ok, možná kočku v červených šatech. Ale tím to končí.
Bruce Willis, Dwayne Johnson
G.I. Joe: Odveta
Johnson a Willis jsou každopádně na palubě, což je jednoznačně výborná zpráva. Dvojka G.I. Joe nebyla žádná extratřída, rozhodně šlo ale o použitelný žánrový výplach, který zmínění pánové v mnohém vylepšili.
Pokračování G.I. Joe 3 by mělo do kin dorazit v roce 2016. Do té doby můžete zkusit tipovat, jakým způsobem (pokud vůbec) filmaři Dukea oživí.
Víte že...
... G.I. Joe: Odveta není jen pokračováním filmu z roku 2009, ale i jakýmsi restartem série? Studio cítilo, že po vlažném přijetí jedničky je třeba nový směr, současně ale nechtělo přijít o získané fanoušky. Z toho důvodu má dvojka nejen úplně nový tým, ale i Dukea, aby mu (byť jen chvíli) velel.