Drsná novinka Arnolda Schwarzeneggera a Davida Ayera 'Sabotage' má první trailer a plakát!

Drsná novinka Arnolda Schwarzeneggera a Davida Ayera 'Sabotage' má první trailer a plakát!
Napřed začneme prvním oficiálním plakátem, pořízeným na ulici jedním z fanoušků. Doufejme, že studio brzy uvolní na net kvalitnější verzi:
drsna-novinka-arnolda-schwarzeneggera-a-davida-ayera-sabotage-ma-prvni-trailer-a-plakat
O co vlastně v thrilleru Sabotage (ještě před nedávnem jako Breacher a mnohem dříve jako Ten) jde? Hlavními hrdiny jsou členové speciálního protidrogového komanda, jimž po poslední vydařené akci spadne do klína několik milionů dolarů v hotovosti. Tým dojde k logickému zhodnocení situace, že je lepší si peníze rozdělit, než je nechat hnít někde ve skladu s důkazy. Poté ale kdosi začne postupně členy komanda likvidovat. Buď někdo ví o jejich malé špinavé hře, nebo si chce jeden z nich přijít k více penězům.
V hlavních rolích se kromě Arnolda můžeme těšit na Mireille Enos, Olivii Williams, Sama Worthingtona, Joshe Hollowaye a Terrence Howarda.
A teď to nejzajímavější (vyjma výborného obsazení) - snímek režíruje David Ayer, autor žánrově spřízněných pecek Training Day, S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení, Drsný časy, Street Kings a Patrola. Takže i kdyby Skip Woods napsal největší hovadinu svojí kariéry (tohohle žolíka si doufejme pátou Smrtonosnou pastí vybral), Ayer to jistí. Pod jeho vedením se nemusíme bát o hutnou atmosféru a věrně vykreslené prostředí zločinu.
Snímek zatím nemá českého distributora. A na závěr jedna ultimátní otázka, která mi na konci traileru v hlavě vyskočila (a nebudu určitě jediný):
Obrázek článku