Kate Backinsale se ujme role reportérky vyšetřující případ vražedkyně s tváří anděla

Kate Backinsale se ujme role reportérky vyšetřující případ vražedkyně s tváří anděla
Všichni jsou v pohodě | Miramax Films
Autorem scénáře je Paul Viragh, jehož úkolem bude přenést na plátno tuto zápletku založenou na hrozivé skutečné události: Navzdory veškerému vysílacímu času věnovanému Amandě Knox je stále složité sladit jemnou tvář studentky ze Seattleu se sexuálně nenasytnou vražedkyní odsouzenou v listopadu 2007 z vraždy její britské spolubydlící. Jen několik Američanů slyšelo všechny důkazy, jež porotu přesvědčily, že Knox byla jednou ze tří lidí, kteří sexuálně napadli Meredith Kercher, týrali ji a podřízli jí hrdlo.
V románu Angel Face americká novinářka Barbie Latza Nadeau - šéfredaktorka římského deníku Daily Beast - popisuje, jak se rodina Knox snažila kontrolovat média a zkreslovat skutečnost, roznítit americké publikum a přinést urážlivý a nepřesný obraz italské justice. Tato kniha drsným způsobem otevírá oči všem rodičům, kteří uvažují, že pošlou děti studovat do zahraničí. Kniha odhaluje, o co v nesrozumitelném zločinu skutečně šlo.
Daniel Brühl
Kate Beckinsale by se uměla ujmout role reportérky vyšetřující případ, Daniel Brühl si zahraje dokumentaristu, který se taktéž případem zajímá a povede své vlastní vyšetřování. Modelka Cara Delevingne se zhostí role Knox.
Produkovat bude Melissa Parmenter.