Benedict si zahraje ve filmu The Lost City Of Z

Benedict si zahraje ve filmu The Lost City Of Z
James Gray na filmu The Lost City Of Z pracuje už od roku 2008 a před pěti lety to byl opravdu žhavým tématem, k němuž byl často připojován dámami oblíbený Brad Pitt. Snímek je adaptací knižní série spisovatele Davida Granna, jenž vypráví příběh o statečném vojákovi/špionovi Percym Fawcettym. 
Benedict Cumberbatch
Kniha a tudíž i film je zasazen do roku 1925, kdy Fawcett cestoval do pralesů Amazonky v Brazílii, kde hledá civilizaci. Když ale objeví mýtické Město Z, je nesmírně nadšený a nemůže se dočkat až ho představí i svým lidem. Bohužel mu nikdo nevěří a proto se Fawcett vrací do džungle se synem, aby i on lidem dosvědčil existenci zázračného města. Kniha je založena na pravdivé události. Ve skutečnosti se ale Fawcett se synem nikdy do civilizace nevrátil a nikdo je nikdy již neviděl. 
Benedict Cumberbatch
Star Trek: Do temnoty a Benedict Cumberbatch v roli Khana.
Nicméně Cumberbatch bude příštích pár týdnů pořád jen v Torontu (mezinárodní film festival), neboť tam budou premiérově uváděny hned tři jeno filmy: Twelve Years a Slave (2013),  August: Osage County (2013) a The Fifth Estate (2013).

Trailer k filmu The Fifth Estate:

Tak na který film se těšíte nejvíce? Za mě osobně je to rozhodně příběh zakladatelů Wikileaks The Fifth Estate.