Rambo mění bitevní pole – přesouvá se z kinosálů do televize

Rambo mění bitevní pole – přesouvá se z kinosálů do televize
Rambo | Carolco Pictures Inc.
Nakonec se zdá, že dojde na poslední variantu. Nebude to ale v kině. Produkční společnosti Nu Image a Enterteinment One se totiž rozhodly udělat z Ramba televizní seriál, přičemž Stallone by měl produkovat, sloužit tvůrcům jako kreativní konzultant a přirozeně by si svou slavnou roli symbolicky zopakoval (nejspíš by hostoval v pilotním díle seriálu).
Sylvester Stallone
| Millennium Films
Aktuálně si seriál hledá televizní kanál a mě osobně představa televizního Ramba děsí hned z několika důvodů. V prvé řadě si neumím představit úplně hladký přesun od klasické postavy k mladší generaci (Rambo jr... to zní jak nějaká komedie od Disneyho). Pokud by měl jít seriál ve stopách filmové série s tím, že by se hlavní role přeobsadila, koho by zase Rambo zajímal, kdyby neměl tvář Stalloneho? A nedělejte si iluze. Stallone na Full-time roli v televizním seriálu nekývne, na to má aktuálně příliš filmových nabídek.
No, pokud na seriálového Ramba skutečně dojde, doufejme, že se z něho nestane jen další variace na béčkového Odpadlíka. Nic proti laciné televizní oddechovce, ale podobné kultovní postavy si rozhodně zaslouží větší péči.
Víte že...
... první, komu kdysi nabídli roli Ramba, byl Dustin Hoffman? Odmítl ji kvůli nadměrnému násilí.