Pistolník Eastwood přebere po Spielbergovi režii Amerického snipera

Pistolník Eastwood přebere po Spielbergovi režii Amerického snipera
Clint Eastwood
Americký Sniper by měl být o nejlepším odstřelovači Ameriky, přezdívaném svými nepřáteli "ĎÁBEL" a svými kolegy z námořnictva "LEGENDA". Od roku 1999 až do 2009 měl Chris Kyle tu nejsledovanější sniperskou kariéru všech dob. Sám Pentagon oficiálně potvrdil, že má na své pažbě více než 160 mrtvých (předešlý záznam byl 109), ale pro svou biografii nebyl Kyle ochotný, kvůli ceně za jeho hlavu vyvěšenou v Iráku, udat přesné číslo. Kyle si vysloužil neskonalý obdiv mezi jeho spolubojovníky v námořnictvu.
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Rodilý Texasan se naučil střílet od svého otce na loveckých výletech. Po osudném 11. září byl nasazen do první linie ve válce proti terorismu a nedlouho poté se zapsala do dějin jeho neopakovatelná rána z 2100 yardů. Kyle několikrát čelil smrti v blízkém souboji s ručními pistolemi a dvakrát byl dokonce i zasažen. Bohužel ve válce ztratil i dva dobré přátele.
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Tento velmi zajímavý životopisný/akční snímek by měl Clint převzít po Stevenovi. Co myslíte, bude se jednat o další "až-moc-patriotický" trhák, akční přestřelku nebo Eastwoodovo klasické "lidské" drama?