Petr Nikolaev již brzy odhalí Příběh kmotra. Dotáčí poslední scénu mafiánského filmu.

Petr Nikolaev již brzy odhalí Příběh kmotra. Dotáčí poslední scénu mafiánského filmu.
Příběh kmotra je inspirován knihou Jaroslava Kmenty Kmotr Mrázek a využívá zdrojů z policie, politiky i podsvětí. Tým tvůrců doplňují i dva odborní poradci, kteří případ vyšetřovali (Krakatice a Pokr) a nyní stojí mimo službu. Lukáš Vaculík a Ondřej Vetchý stojí proti sobě v souboji dobra a zla. K tomu dodává Petr Nikolaev: „Myslím, že jde o životní role pro oba dva. Příběh popisuje celou naší nedávnou minulost a s ohledem na souvislosti a vazby na dnešní dobu se důvodně domníváme, že má svým způsobem šanci ovlivnit i nadcházející volby."
Ondřej Vetchý
Ondřej Vetchý během natáčení. Bude to jeho životní role?
Příběh charismatického muže Františka Vedrala (Ondřej Vetchý), který v 80. letech začínal jako vekslák a postupně zbohatl na podvodech s nemovitostmi, bankovními čachry, kuponové privatizaci, lobbingu a další činnosti, vychází z reality. Muž z nitra organizovaného zločinu ovlivňoval více než kdo jiný zákulisí vysoké politiky. Napojení kontroverzních podnikatelů na nejvy
Lukáš Vaculík, Ondřej Vetchý
Příběh kmotra – Lukáš Vaculík během natáčení s režisérem Petrem Nikolaevem
šší patra politiky, ale i na struktury soudů, rozvědky a policie je vskutku fascinující. Jak je vůbec možné, že mu to i jeho přátelům z byznysu a politiky tak hladce procházelo? Thriller Petra Nikolaeva Příběh kmotra pomůže zpětně pochopit řadu jevů a událostí, o kterých jsme často čítávali na stránkách novin.
Příběh kmotra budete moci v tuzemských kinech shlédnout již 17. října..