29. týden-kinopremiéry: Pád Bílého domu podle Emmericha, Michael Douglas za piánem a neživý agent Jeff Bridges

29. týden-kinopremiéry: Pád Bílého domu podle Emmericha, Michael Douglas za piánem a neživý agent Jeff Bridges
Útok na Bílý dům
Bílý dům je opět v plamenech! Ale nebude to tak vážné, v případě novinky Rolanda Emmericha White House Down totiž půjde nejen o velkolepé digitální dílo, ale též o film, kde hraje důležitou roli humor. Kdo pobaví v katastrofickém blockbusteru? Channing Tatum, svlékající se hezounek, idol mnoha ženských pohledů a srdcí.
Útok na Bílý dům
White House Down je oldschool biják, který si oblíbí vyznavači Smrtonosné pasti. Tohle jsme od Emericha vážně nečekali. Co jsme nečekali? Že nebude pod tlakem studia a producentů tak vážný. Snímku dáváme 60%, recenze si přečtěte zde.
Italský klíč
Do kin se dále můžete vypravit na drama Italský klíč, které dle textu distributora odemyká rodinná tajemství i lidská srdce. Italský sirotek si jde spolu se zděděným klíčem pro starou vilu. A jak vědí všichni, kdo něco vlastní, problémy jsou rázem na světě.
Michael Douglas
| http://www.festival-cannes.fr
Životopisné drama Liberace! je údajně posledním snímkem režiséra Stevena Soderbergha. Hvězdně obsazený film vypráví příběh první hvězdy showbusinessu, kterou si zahrál Michael Douglas. Skvělí herci, skvělá režie, skvělá kamera. Pro milovníky životopisných snímků povinnost. Recenze filmu si přečtěte zde.
R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
No a na závěr je tady akční komedie s dosti krkolomným názvem R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů. Scenáristé se dostávají ke slovu, tudíž vznikla patřičně ujetá komedie, v níž hraje zábavný Jeff Bridges. Jako když naroubujete Krotitele duchů a Muže v černém.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech premiér najdete ZDE.