Seventh Son: Nová fantasy se představuje charakterovými plakáty a strhujícím trailerem

Seventh Son: Nová fantasy se představuje charakterovými plakáty a strhujícím trailerem
Jedním z těch, kdo se své filmové adaptace dočká, je románová sérieJosepha Delaneye o lovcích duchů. První díl nesoucí název Učeň lovce duchů se na plátna kin podívá jako Seventh Son v režii schopného ruského režiséra Sergeie Bodrova (Nomád, Mongol - Čingischán). A právě k "Sedmému synovi" je nyní k dispozici několik nových plakátů a první trailer (o tom, že má aktuálně svůj stánek i na Comic Conu, asi není třeba hovořit).
A o čem že to je: V dobách dávno minulých je svět na pokraji války mezi nadpřirozenými silami a lidstvem. Mistr Gregory je rytířem, jemuž se podařilo zajmout mocnou čarodějnici Malkin. Nyní se jí však podařilo uniknout a baží po pomstě. Shromažďuje své přívržence a chystá světu ukázat svůj hněv. Jediný, kdo jí stojí v cestě, je mistr Gregory. Gregory tak čelí zlu, o kterém věděl, že se jednoho dne vrátí. Musí do příštího úplňku udělat něco, co trvá roky - vycvičit nového učedníka, aby bojoval s černou magií. Jedinou lidskou nadějí je sedmý syn sedmého syna a jeho jméno je Thomas Ward.
seventh-son-nova-fantasy-se-predstavuje-charakterovymi-plakaty-i-trailerem-2
V hlavních rolích se představí Jeff Bridges (mistr Gregory), Julianne Moore (matka Malkin), Ben Barnes (Tom Ward), Alicia Vikander (Alice), Djimon Hounsou (Radu), Antje Traue, Olivia Williams a Kit Harington.
V galerii článku najdete kompletní sérii nových charakterových plakátů.