Lákavý drb k novému Terminátorovi – Arnold Schwarzenegger vs. Dwayne Johnson

Lákavý drb k novému Terminátorovi – Arnold Schwarzenegger vs. Dwayne Johnson
G.I. Joe: Odveta
O dalším Terminátorovi se mluví již dlouho. Nyní se vše konečně oficiálně hýbe dopředu. Filmová společnost Annapurna Films to myslí s návratem vraždících robotů vážně a již nějakou dobu se pod její hlavičkou aktivně pracuje na scénáři. Ten je, stejně jako obsazení, častým terčem dohad a spekulací. Dnes se společně podíváme na jednu z nejlákavějších vůbec.
Arnold Schwarzenegger
Terminátor | Metro-Goldwyn-Mayer
Napřed jeden fakt – Arnold se vrátí. Mluvili o tom zástupci studia, potvrdil to i samotný herec. Tady není třeba nad něčím složitě dumat, s Arnoldem se v novém Terminátorovi 100% setkáme. Je ale otázkou v jaké roli. Již nějakou dobu internetem koluje myšlenka, že by se pětka mohla odehrávat kdesi v minulosti. Proč? Inu, Arnold nám nemládne, takže by bylo složité ho cpát zpátky do role vyžehleného terminátora. A pokud má ve filmu hrát, musí hrát něco jiného, než stroj. Co třeba chlápka, který vzhled "Téčka" inspiroval? No a právě po jeho krku by mohla jít mašinka v podání Dwaynea Johnsona.
Upřímně doufám, že se tenhle drb vyplní. Ta myšlenka totiž není vůbec marná a Johnson navíc v poslední době pomohl znovunakopnout hned dvě série (Rychle a zběsile, G.I. Joe). Třeba to vyjde i u Terminátora.
Nový Terminátor, který podle všeho (navzdory Arnoldově účasti) sérii zrestartuje, by každopádně měl položit základ nové trilogie, přičemž premiéra prvního dílu se podle Paramount Pictures odehraje 26. června 2015.