Dexterova vraždící přítelkyně Yvonne Strahovski oficiálně potvrzena pro další sezónu

Dexterova vraždící přítelkyně Yvonne Strahovski oficiálně potvrzena pro další sezónu
Dexter (2006) | Showtime
Následující článek obsahuje spoilery, takže kdo sedmou sezónu Dextera neviděl, čte na vlastní nebezpečí! Hannah McKay vnesla do show poměrně svěží podzápletku – vražedkyně, která zabíjí „pro potřeby přežití“, se stane objektem Dexterovy touhy. A aby toho nebylo málo, rozhodli se tvůrci, že se Dexter nejen zamiluje, ale upřednostní sestru a pošle novou lásku za mříže. Hannah na konci série utekla z vězení a fanoušci přirozeně začali spekulovat, zda si tím tvůrci nechávají otevřená vrátka pro další sezónu. A nechali.
dexterova-vrazdici-pritelkyne-yvonne-strahovski-oficialne-potvrzena-pro-dalsi-sezonu
Hannah byla oficiálně potvrzena do další sezóny a teď je jen otázkou, jak moc ji tvůrci využijí. Dexter si docela oddechl, když ji „měl z krku“ (pokud se zakoukáte do někoho, kdo vám chce zabít milovanou sestru, jste v opravdu nevděčné pozici), takže znovusetkání bude nepochybně intenzivní. Již nějakou dobu koluje spekulace, že by právě Hannah mohla být hlavním záporákem připravované osmé série. Co myslíte, je to dobrý nápad?
Víte že...
... Yvonne stačily pouhé tři dny v Los Angeles k tomu, aby získala hlavní ženskou roli v seriálu Chuck (2007)? Tak se to, vážení, dělá!