Přepadení ve vzduchu: Boj drsného Liama Neesona s teroristy na palubě letadla má první trailer a plakát

Přepadení ve vzduchu: Boj drsného Liama Neesona s teroristy na palubě letadla má první trailer a plakát
Neznámý | Warner Bros.
Vděčit za tenhle herecký přerod můžeme Lucu Bessonovi, jehož napadlo, že by byl Neeson ideální herec na roli rozzuřeného tatínka, který během pouhých 96 hodin najde ve hříšné Francii svou unesenou dceru a půjde doslova přes mrtvoly. Dvojka už je sice ze slabšího ranku, těžko z toho ale vinit Neesona - film potopil režisér Olivier Megaton. Faktem každopádně je, že Neesonovi akční role sluší, což ostatně potvrdily i thrillery Mezi vlky a Neznámý. No a právě s režisérem posledního jmenovaného filmu herec znovu spojil síly, přičemž tentokrát své úsilí přesouvají do oblak.
prepadeni-ve-vzduchu-drsny-liam-neeson-si-vyslapne-na-teroristy
V akčním thrilleru Non-Stop hraje Neeson leteckého maršála Billa Markse, který se ve vzduchu utká s teroristy. Ti budou mít nemalý cíl - 150 milionů dolarů. Pokud je vláda nedá, zabijí každých 20 minut jednoho z 200 pasažérů. A to Neeson přirozeně nemůže dopustit. Níže se můžete podívat na první trailer, který rozhodně dokáže podráždit chuťové pohárky:
Režisér Jaume Collet-Serra odvedl na Neznámém kus solidní žánrové práce a pokud měl film nějaké rezervy, byly převážně scenáristické. Doufejme, že si pánové tentokrát vybrali o něco lepší látku. Minule to vyšlo především díky hlavní hvězdě (i přes vlažnější recenze se 30 milionový rozpočet vrátil 4x). V případě Non-Stop už by to chtělo nějaký solidnější dějový základ.
Víte že...
... si Neeson kvůli sérii 96 hodin prošel náročným bojovým tréninkem? Ve filmech využívá z větší části filipínské Kali s prvky Jeet Kune Do, které používal Bruce Lee a také Krav Magu. Co z toho asi ukáže v Non-Stop?