"Můj vysvlečenej deník není o prvním sexu! To bychom museli na základku," říkají tvůrci nové komedie.

"Můj vysvlečenej deník není o prvním sexu! To bychom museli na základku," říkají tvůrci nové komedie.
muj-vysvlecenej-denik-neni-o-prvnim-sexu-to-bychom-museli-na-zakladku-rikaji-tvurci-nove-komedie-5
Pusa dnes u mladých nepředstavuje prakticky nic.
"Teenagery často vnímáme jen jako hlasitou drzou bandu s tím, že z toho jednou vyrostou, ale to je mýlka," říká Martin Dolenský, který na filmových plátnech debutoval před pěti lety komediální hříčkou Chyťte doktora s Michalem Malátným a dvojjedinou Tatianou Vilhelmovou v hlavních rolích. "Johana myslí, cítí a uvažuje! Všechny karamboly a průšvihy, které ji potkají, nebo které sama způsobuje, jsou stejné v sedmnácti jako v sedmadvaceti. Navíc skvěle pozoruje a glosuje život kolem sebe,“ snaží se Martin Dolenský dorovnat možná divácká očekávání s realitou filmu.
V tenatech lásky a na stopě rodinných kostlivců
Takže o čem Můj vysvlečenej deník vlastně je? Sami tvůrci děj nastiňují takto:
muj-vysvlecenej-denik-neni-o-prvnim-sexu-to-bychom-museli-na-zakladku-rikaji-tvurci-nove-komedie-4
Nebo že by přece jen?
Johana má tři kamarádky, dva kamarády, tátu a macechu. Kasandru, která není promiskuitní, jen s TÍM nemá žádnej problém, Káču, kterou doma terorizuje otec, Andy, která miluje Vektora a ještě mu to neřekla, Vektora, kterej miluje Andy a ještě jí to neřekl, a chytrýho kluka, co moc kouří trávu a říká se mu Hagrid. Taky tátu, co býval novinář a rocker a teď píše do bulváru a macechu Sábu, kterou nemůže vystát. Počty kamarádů a rodičů se ale změní. Johana se totiž nečekaně zamiluje, začne pátrat po muži ze starých dopisů, který znal její mámu, když byla naživu a který by mohl být jejím biologickým otcem, a její deník, kde je úplně všechno, chtějí vydat jako knížku. A ani ty depky už nejsou, co bejvaly.
muj-vysvlecenej-denik-neni-o-prvnim-sexu-to-bychom-museli-na-zakladku-rikaji-tvurci-nove-komedie-3
Holčičí mejdany. Málokterý muž jim rozumí.
Všechny nové hvězdy
muj-vysvlecenej-denik-neni-o-prvnim-sexu-to-bychom-museli-na-zakladku-rikaji-tvurci-nove-komedie-2
Otec (Igor Bareš) a macecha (Petra Špalková). Nebo snad otčím a macecha?
Hlavní roli režisér svěřil sympatické Veronice Kubařové, známé z filmů Nejkrásnější hádanka, Ženy v pokušení, WesternStory a Lidice.  Doslova z filmu do filmu jde v posledních měsících i Marika Šoposká (Micimutr, Poupata), pro Bereniku Kohoutovou byla zatím nejvýraznější postavou role zneužívané dcery v televizním filmu Tatínkova holčička z cyklu Soukromé pasti. Naopak startem úspěšné kariéry byl film mohl být pro Martina Šestáka, který prý na testovacích projekcích sklízí největší divácký ohlas.  
Záda mladým nadějím českého filmu kryjí ostřílení Simona Stašová, Jaroslav Plesl, Veronika Žilková, Igor Bareš a Petra Špalková. Do kin dorazí Můj vysvlečenej deník 26. dubna 2012.
muj-vysvlecenej-denik-neni-o-prvnim-sexu-to-bychom-museli-na-zakladku-rikaji-tvurci-nove-komedie-1
Jaroslav Plesl. Že by v roli učitele?