Upíři, vlkodlaci a čarodejnice opět na scéně

Upíři, vlkodlaci a čarodejnice opět na scéně
upiri-vlkodlaci-a-carodejnice-opet-na-scene-3
Přestože se u nás, i přes daný slib jedné nejmenované komerční televize, že bude seriál vysílaný tento rok v českém znění, stále The Vampire Diaries nevysílá, má seriál stále větší úspěch i u českých fanoušků, kterým nezbývá nic jiného, než tento fenomén sledovat po internetu s českými titulky.
Kdo by však nemiloval krásné a démonické bratry Damona a Stefana přímo s temným příjmením Salvatore? Kdo by neobdivoval krásnou Elenu? V seriálu nejsou jen upíři, čarodějnice, vlkodlaci, ale jsou tu i obyčejní lidé jako např. Elena a její bratr Jeremy (který začíná mít zvláštní nadpřirozenou schopnost). Osudy a příběhy postav se odehrávají v reálném životě, proto není divu, že si seriál dokázal sjednat takovou popularitu jako např. sága Twilight, či (troufám si) tvrdit i Harry Potter.
upiri-vlkodlaci-a-carodejnice-opet-na-scene-2
Třetí série s sebou přináší další záhadné příběhy a dobrodružství. V 1. dílu bude slavit Elena své 18. narozeniny, které však nedopadnou dobře. Vzhledem k věku nebude již potřebovat opatrovníka, a tak se bude starat sama o sebe.
upiri-vlkodlaci-a-carodejnice-opet-na-scene-1
Elena je tento rok v posledním ročníku, maturovat však v této sérii ještě nebude. Elena se bude také potýkat s velkým problémem. Bude cítit silnou přitažlivost k Damonovi. Představí se nám nová postava, Becky, dívka ze Stefanovy temné minulosti, která chce obnovit jejich lásku. Jak to všechno dopadne? Podlehne Elena temnému Damonovi, nebo zůstane věrná svému Stefanovi?

Pro větší info o seriálu doporučuji stránky www.the-vampirediaries.cz, kde se dozvíte mnohem více.