Kdo povede důchodce v RED 2?

Kdo povede důchodce v RED 2?
RED
John Malkovich, Helen Mirren
RED
Komedie o partě důchodců, kterým začne jít po krku bývalá agentura a staříci namísto úprku raději zvolí protiútok plný hlášek, všechny zaskočil. Od RED se příliš nečekalo, o to větším překvapením byly vesměs kladné recenze a především takřka 200 milionů dolarů na celosvětových tržbách. Byl to v rámci Willisovy komediální tvorby podobný nečekaný hit, jako Můj soused zabiják. Ten se nakonec dočkal pokračování a bylo příšerné. Snad si důchodci ve svém druhém klání povedou lépe, než Jimmy „Tulipán“ Tudeski.
Producent jedničky Lorenzo di Bonaventura potvrdil, že práce na dvojce jsou v plném proudu a dokonce přislíbil návrat "důchodců" Bruce Willise, Johna Malkoviche a Helen Mirren. Taktéž se prý máme těšit na novou krev, konkrétně na "dvě nebo tři postavy, které budou mít větší prostor".
Timothy Olyphant, Radha Mitchell
Podivní | Overture Films
A kdo dvojku povede? Režisér jedničky Robert Schwentke má aktuálně plné ruce práce s natáčením R.I.P.D. s Ryanem Reynoldsem a Jeffem Bridgesem v hlavních rolí. Studio se proto poohlíží po schopné náladě a zdá se, že by jí mohl být režisér Breck Eisner. Eisner si v roce 2005 málem zničil kariéru Saharou s Matthew McConaugheym, která propadla jak divácky, tak finančně. Naštěstí si na Eisnera někdo vzpomněl, když se začal připravovat remake Podivní, snímek mu svěřil a ejhle, výsledkem je zatraceně povedená žárovka (viz naše recenze).
Co myslíte, je Eisner vhodnou volbou, nebo by mělo studio hledat dál?