Bruce Willis jako posila G.I. Joe 2

Bruce Willis jako posila G.I. Joe 2
Plakát prvního dílu
bruce-willis-jako-posila-g-i-joe-2-2
Fanoušky napřed potěšila zpráva, že se do série přidá Dwayne Johnson (obr. vpravo) jako hora masa Roadblock, který si potrpí na rotačák v ruce. Už něco takového by bohatě stačilo k tomu, aby dávali kritici sérii větší šanci (ve smyslu „tentokrát by konečně mohlo dojít na pořádnou adrenalinovku“). A nyní je to ještě zajímavější. Již nějakou dobu se spekulovalo, že si v G.I. Joe zahraje Bruce Willis. To nyní potvrdil samotný Johnson na svém Twiteru: “Vítám Bruce Willise v obsazení G.I. Joe! Je to čest.
A koho si Willis zahraje? Generála Joea Coltona, což by měl být jakýsi mentor všech ostatních plastikových panáčků. To je vždycky vděčná postava pro nějaké to hláškování na úkor trénované omladiny, tak snad toho scenáristé patřičně využijí. A při troše štěstí vyšlou Willise i do akce.
G.I. Joe 2 se začíná rýsovat jako důležitý hráč sezóny. Teď je jen otázkou, jak si s režií poradí angažovaný Jon M. Chu (Let’s Dance). Své role si ve dvojce zopakují Channing Tatum, Ray Park a Byung Hun-lee, mezi nováčky budou krom Johnsona a Willise patřit Adrianne Palicki, Ray Stevenson či RZA. Česká premiéra G.I. Joe 2 je plánovaná na srpen 2012.
Víte že?...
... G.I.J.O.E. je zkratka pro "Global Integrated Joint Operating Entity"? Ve skutečnosti byli takto označováni někteří pěšáci armády Spojených států během druhé světové války.