Gary Busey a sexy Katrina Bowden v pokračování žravých Piraní

Gary Busey a sexy Katrina Bowden v pokračování žravých Piraní
Piraňa 3D
Na Buseyho dnes pamatují pouze akční pamětníci. Jednoho až překvapí, že vůbec ještě žije. Ano, žije, ale do kina se nepodíval dobrých deset let. Teď se mu blýská na lepší časy a to díky hororovému žánru. The Weinstein Company vydalo oficiální prohlášení, že se Busey připojil k právě probíhajícímu natáčení pokračování žravé pecky Alexandrea Ajy Piraňa 3D. To se jmenuje Piranha 3DD a bohužel ho nerežíruje Aja, ale John Gulager, který má na svědomí hororovou trilogii Krvavá hostina (což není žádné terno).
gary-busey-a-sexy-katrina-bowden-v-pokracovani-zravych-pirani-2
Katrina Bowden
Ve filmu dále hrají Danielle Panabaker, Matt Bush, Chris Zylka, David Koechner, Meagan Tandy, Paul James Jordan, Jean-Luc Bilodeau, Hector Jimenez, Adrian Martinez a Clu Gulager. Nově se též k obsazení připojila sexy Katrina Bowden. Upřímně, vždycky jsem tak trochu nechápal, proč je ve Studiu 30 Rock. Jasně, vypadá výborně, ale její scenáristické využití je minimální. Zato v pokračování žravých Piraní, tam se bude skvěle vyjímat, i kdyby neřekla jedinou větu.
Piranha 3DD (absurdnější název už zřejmě na skladě nebyl) by měly putovat do amerických kin již letos v listopadu. Tak snad to Gulager ustojí. Extrémně zábavná (samozřejmě záleží na vkusu) jednička si důstojnou dvojku zaslouží.