Studio 30 Rock

69%
Studio 30 Rock
Plakát traileru

Komediální seriál ze zákulisí celoplošné televizní stanice vás pobaví, ale ne za každou cenu. Některé situace jsou úsměvné, pár i k zamyšlení. Šéfscenáristka Liz Lemonová (Tina Feyová) má na krku dost svérázné zaměstnance - úchylné existence, bolestíny, primadony, individualisty. A také fiktivní zábavní pořad Vyšší dívčí, který se vysílá živě. Liz si někdy připadá jako vedoucí blázince nebo ředitelka mateřské školky. To ale netuší, co se na ni chystá. Přichází nový a značně nevyzpytatelný programový ředitel Jack Donaghy. Nikdo neví, co od něho může čekat! Liz z toho prostě a jednoduše šílí. Tohle nemůže fungovat! Ani to však ještě není všechno. Kromě osobních trablů bude zanedlouho nucena krotit ulítlého černošského komika Tracyho Jordana, což bude ta pravá zkouška ohněm! Seriál vyhrál 14 cen Emmy (včetně té za nejlepší komediální seriál roků 2007, 2008 a 2009) a 5 Zlatých glóbů (mj. za nejlepší komediální seriál), nejčerstvěji pak 17.1. 2010 získal Alec Baldwin Zlatý glóbus za nejlepší herecký výkon v komediálním seriálu.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Pamatuji si jak Studio 30 Rock vyšlo a já se těšil na každý další díl. Jenže s každým dalším čekáním na novou řadu mé natěšení klesalo až jsem nakonec zakotvil někde u čtvrté série. Po celou tu dobu co jsem seriál sledoval si udržel vysokou kvalitu což se musí ocenit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Občas mě to pobavilo. Jinak nic moc.
Fanik
Fanik
3 063 bodů
10
1 série: 7/10 Velice dobrý seriál který stoji na výkonech herců a na bravurním scénáři. Alec Baldwin je zde ve své životní roli a docela se mi zdál sympatický a to jsem tohoto herce nikdy neměl moc rád. Tracy Morgan se mi nezdál trapný ani mi nalezl moc na nervy. Jane Krakowski moc sice nemusím ale úplně nepříjemná mi také není. Jack McBrayer zde hraje pořádného vesnického burana. Zbytek ansámblu je též dobrý. A teď se dostávám k hlavnímu důvodu proč je tento sitcom tak kvalitní. Je to Tina Fey která je naprosto dokonalá a ve svých směrech je krásná, vtipná, chytrá, nesmělá, a to brejlatý holky moc nemusím. Tina zde ukazuje, že je naprosto dokonalá herečka s scénáristka. Je pravda že u seriálu se nepočůráte smíchy protože servíruje trošičku jiný druh zábavy než u ostatních sitcomů. Je pravda že to občas trošku uklouzne do trapnosti především že začátku série ale je to díl od dílů lepší uvidíme u druhé série. 2 série: 10/10 3 série: 9/10 4 série: 10/10 5 série: 10/10 6 série: 10/10 7 série: 10/10

Dodatečné informace

Původní název:
30 Rock (více)
  • USA Studio 30 Rock
  • USA 30 Rock
  • USA A stúdió
  • USA Rockefeller Plaza
  • USA Untitled Tina Fey Project
Země původu:
USA