Šílený Mel počtvrté?

Šílený Mel počtvrté?
sileny-mel-poctvrte-1
Gibsonova účast je stále velkou neznámou. Malou jiskřičkou naděje je nicméně fakt, že se Gibsonova společnost Icon Entertainment rozhodla na tvorbě čtvrtého Šíleného Maxe podílet. O čtyřce se mluví již dobrých patnáct let a svého času (někdy v polovině devadesátých let) se duchovní otec série George Miller dokonce nebál fantazírovat o tehdejší 3D technologii. Namísto toho ale nakonec k překvapení všech natočil oscarový příběh stepujícího tučňáka a tím si paradoxně pomohl k tomu, aby se producenti začali opět zajímat o jeho zaprášeného hrdinu. Přesto se finance nehrnou ve velkém a právě proto vstupuje na hřiště Gibsonova produkční společnost, aby sequel (či prequel) spoluprodukovala.

Zatím není jisté, kdo se ujme hlavní role (spekuluje se o britovi Tomu Hardym, což však popírají Millerova slova, že „chce Australana“), dále by si ve snímku mohla zahrát Charlize Theron. Natáčet se každopádně začne v druhé polovině tohoto roku a pokud budou mít fanoušci štěstí, odhodlá se Gibson alespoň k nějakému čestnému cameu.

Víte že?...

… Mel Gibson šel na casting prvního Šíleného Maxe pouze coby doprovod svého kamaráda. Protože se minulý večer popral v baru a vypadal (dle svých slov) jako „černomodrá dýně“, bylo mu řečeno, aby se za tři týdny vrátil na další kolo, neboť produkce potřebovala „šílence!“ Gibson se za tři týdny vrátil, díky tomu, že se mu již zahojila zranění, ho však nikdo nepoznal a bylo mu nabídnuto, aby si zkusil přečíst hlavní roli.