Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na exkluzivní předpremiéru thrilleru BANGER.

Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na exkluzivní předpremiéru thrilleru BANGER.
BANGER. | BontonFilm
„Dáváme filmům kontext,“ můžete se dočíst na webu krásného pražského kina Edison Filmhub. O tento kontext se nyní bude starat i redakce Kinoboxu. Každý měsíc se totiž v rámci cyklu Kinobox v Edisonu dočkáte projekce pečlivě vybraného snímku, na který vás navnadí erudovaný úvod z řad naší redakce. A občas se můžete těšit i na hosty a hostky, s nimiž budete moci po filmu diskutovat.
BANGER. | BontonFilm
Hned na úvod tohoto cyklu se dočkáte pořádně adrenalinové jízdy. V úterý 13. září, tedy více než týden před oficiální premiérou, totiž uvidíte tuzemské drama BANGER., které nadchlo kritiky i publikum na festivalu v Karlových Varech. V exkluzivní předpremiéře si tedy budete moci vychutnat atmosférický thriller, jehož cílem bylo podle režiséra Adama Sedláka dát hvězdnému Adamovi Mišíkovi pořádně do těla. Film bude uvádět a následnou diskusi s vámi povede Martin Svoboda z redakce Kinoboxu.
„Cílem bylo zničit Adama Mišíka,“ říká režisér karlovarského hitu BANGER. Adam Sedlák
Rozhovory15. 7. 2022
„Cílem bylo zničit Adama Mišíka,“ říká režisér karlovarského hitu BANGER. Adam Sedlák

Jak se dostat na projekci?

Čtenáři a čtenářky webu Kinobox.cz mají možnost tento snímek vidět nejen dříve než návštěvníci běžných kin, ale dokonce i zadarmo. Co je k tomu potřeba? Stačí mít vytvořený účet na našem webu a ohodnotit alespoň pět filmů či seriálů z databáze během posledního měsíce. Pokud tyto podmínky splňujete (nebo jejich naplnění teď věnujete pár minut času), stačí vyplnit tento formulář. Pro tuto projekci máme k dispozici 25 vstupenek, takže neváhejte – odměněni budou nejrychlejší z vás.

Kinobox v Edisonu

Edison Filmhub najdete v srdci Prahy mezi Hlavním nádražím a Jindřišskou. Za své jméno nevděčí nikomu menšímu než průkopnickému vynálezci Thomasi A. Edisonovi; mimochodem také jednomu z prvních filmových tvůrců. Kino se totiž nachází v Edisonově transformační stanici, nepřehlédnutelné funkcionalistické stavbě, jež patří do fondu UNESCO.
Další projekce bude následovat v polovině října, takže bedlivě sledujte náš web a sociální sítě, kde se dozvíte aktuální informace.

Kinobox: Uf, oni jsou tady! Lepší horor letos neuvidíte

Jordan Peele je králem hororu a společenských komentářů o Spojených státech amerických. Oscarově nás vyděsil svým Uteč, zamotal nám hlavu podobenstvím My a teď se pustil do tématu UFO.