Nové fotky z Avatara 2 jsou venku. Kate Winslet byste nepoznali

Nové fotky z Avatara 2 jsou venku. Kate Winslet byste nepoznali
Avatar: The Way of Water | 20th Century Studios
Nejnovější číslo časopisu Empire si pro své čtenáře a čtenářky připravilo exkluzivní obsah věnovaný Avatarovi 2. Součástí článku je i řada zcela nových fotografií, na kterých se nám představují také noví hrdinové filmu -– členové mořského klanu Metkayina.
Jednou z nich je i náčelnice kmene Ronal v podání Kate Winslet, která svou hrdinku popsala jako schopnou a nebojácnou válečnici, jež za svůj domov i lid bojuje za všech okolností. Ronal vede kmen spolu se svým manželem Tonowarim (Cliff Curtis) a právě očekávají rodinu, nejsou tedy zrovna nadšení, když se k nim připojí rodina Jakea (Sam Worthington) a Neytiri (Zoe Saldana), kterou lidská armáda již vyhnala z domova. Jake a Neytiri se navíc ocitnou mimo prostředí pralesa, na které byli zvyklí a v němž žili členové Neytirina klanu po generace. Celá situace je tak nepříjemná pro obě strany.
nove-fotky-z-avatara-2-jsou-venku-kate-winslet-byste-nepoznali
Avatar: The Way of Water | 20th Century Studios
Moře bude hrát ve druhém díle nejdůležitější roli a i z vydaného prvního traileru je jasné, že velkou měrou obohatí velmi pestrý a dechberoucí svět Pandory, kterou tak spatříme zase z jiného úhlu pohledu. Herci strávili ve vodě velký kus natáčení a někteří i pod vodou.
Jak jsme psali již dříve, Kate se díky natáčení naučila potápět a svým rekordem zadržení dechu předčila i slovutného Toma Cruise! „Nejúžasnější na tom všem je, že jsem se jako žena ve středních letech nenaučila něco nového, ale něco nadlidského,“ řekla Kate Winslet pro Empire.
Doufejme tedy, že Avatar 2 nezklame a že roky čekání stály za to.

Kinobox: Proč jsou Stranger Things nejsledovanějším seriálem všech dob?
Sci-fi hororová minisérie vstoupila na Netflixu do čtvrté a finální sezóny. Obří zakončení nás čeká 1. července. Víte, proč byl projekt původně patnáctkrát zamítnutý a na jaké jiné filmy odkazuje?