Dannyho parťáci budou mít další kšeft. Tentokrát ale za studené války

Dannyho parťáci budou mít další kšeft. Tentokrát ale za studené války
Dannyho parťáci | Warner Bros.
Děj snímku by se měl odehrávat v 60. letech v Evropě. Přesnou zápletku studio zatím tají, ale opět půjde o velkou loupež, na jejímž uskutečnění se budou podílet jen ti nejlepší ze zločinecké branže. Scénář k snímku píše Carrie Solomon a natáčení by mělo začít příští rok.
Režisérem snímku bude Jay Roach a půjde již o jeho druhou spolupráci s Margot. Ta první na snímku Šokující odhalení z roku 2019 vynesla herečce nominaci na Oscara.
Casey Affleck, Shaobo Qin, George Clooney, Don Cheadle
Dannyho parťáci | 2001 Warner Bros
Zasazení děje do 60. let navíc odkazuje k původu Dannyho parťáků (v originále Ocean's Eleven). První snímek Dannyho jedenáctka vznikl v roce 1960. V hlavních rolích vystupovali Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr., Peter Lawford a Joey Bishop. V roce 2001 režisér Steven Soderbergh natočil moderní remake s hvězdami jako George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy García, Bernie Mac a Julia Roberts. Zatím posledního dílu se série Dannyho parťáků dočkala v roce 2018 v podobě ženami obsazeného spin-offu Debbie a její parťačky.
Mindy Kaling, Sandra Bullock
Debbie a její parťačky | Warner Bros.
Uvidíme tedy, jakou cestou se snímek vydá. Díky časovému rámci se nabízí prequel, zcela nový remake původního snímku, ale i další verze s ženami v hlavních rolích, tentokrát v retro stylu... Možností je mnoho. Pokud ale vše půjde, jak má, a natáčení na začátku roku 2023 skutečně odstartuje, nebude trvat dlouho a dozvíme se i další jména, která Margot Robbie ve snímku doplní.