Trailer: Bruce Willis už to má úplně na háku a tentokrát laciným béčkem vykrádá rovnou Smrtonosnou past

Trailer: Bruce Willis už to má úplně na háku a tentokrát laciným béčkem vykrádá rovnou Smrtonosnou past
Deadlock | Saban Films
Je docela příhodné, že Willisova postava v určitý moment v traileru zahlásí: „Tohle je můj odkaz.“ Levné béčko, které točí skupinka amatérů a v němž se z hrdiny stal padouch, to už je dnes bohužel opravdu Willisův odkaz. Nový film z téhle neslavné řady, jíž se kdysi velká akční hvězda věnuje už dekádu, je nicméně výjimečný tím, že jím Willis odkazuje na svou nejslavnější sérii.
Hlavní padouch (Willis) nemá radost z toho, že mu policisté zabili syna. Když mu dva ňoumové v uniformě přijdou ke dveřím, nečeká a zastřelí je. Pak z nějakého důvodu zaktivizuje ostatní, obsadí s nimi jadernou elektrárnu, co je u nějaké přehrady, a hrozí tím, že utopí nejen rukojmí, kteří tam náhodou byli na prohlídce, ale i celé město. Naštěstí je tu hrdina Mack (strhaně působící Patrick Muldoon), bývalý voják, který může do celé situace zasáhnout.
Deadlock
Deadlock má z traileru tak absurdní pachuť, až ho chci hrozně vidět. Víc už Willis svůj odkaz cupovat na kusy nemůže. Snímek navíc natočil člověk, který odstartoval svou kariéru u nechvalně proslulé společnosti Asylum, takže je výživný výsledek zaručen. Inu, fanoušci chtěli po Willisovi léta další Smrtonosnou past, tak ji tu vlastně máme. Na pětku budeme ještě s láskou vzpomínat...
Deadlock
Deadlock | Saban Films
No dobře, nebudeme, je fakt otřesná. Ale Deadlock je zákeřný protiúder!