Zvrhlí superhrdinové, Al Pacino lovící nacisty nebo oblíbený sitkom s Charliem Sheenem konečně i v češtině. Další velká streamovací služba přidává českou lokalizaci

Zvrhlí superhrdinové, Al Pacino lovící nacisty nebo oblíbený sitkom s Charliem Sheenem konečně i v češtině. Další velká streamovací služba přidává českou lokalizaci
The Boys (2019) | Amazon Prime Video
Do nedávna mělo Prime Video oproti svým celosvětovým VOD konkurentům na českém trhu jeden poměrně zásadní handicap - žádný z nabízených titulů neobsahoval českou podporu. To od předplacení si této služby nepochybně část potenciálních zákazníků odradilo. Nyní se však u některých filmů a seriálů (především pak u původní produkce Amazonu) objevila možnost pustit si je s českými titulky a některé dokonce i s českým dabingem.
Velký lov
Hunters | Amazon Prime Video
Týká se to např. populárního drsného komiksového seriálu The Boys, dramatu o lovcích nacistů s Alem Pacinem Hunters, první řady sci-fi The Man in the High Castle (k následujícím třem sériím pravděpodobně titulky i dabing přibydou v dohledné době) či akčního Into the Badlands. Aktuálně pouze českými titulky jsou vybaveny např. populární sitkom Dva a půl chlapa či hororová novinka Them. Kompletní českou podporu by měl mít brzy i úspěšný sci-fi seriál The Expanse a totéž nepochybně zanedlouho čeká i další hity jako Jack Ryan apod.
Oni
Them | Amazon Prime Video
Nezbývá tak než doufat, že lokalizace bude probíhat co nejrychleji a že se bude týkat co nejvíce zahraničních titulů. Měsíční předplatné Prime Videa nyní činí pouhých 79,- Kč. Zkušební bezplatná verze je na sedm dní (předplatné pak můžete kdykoliv zrušit).