Al Bunda objeví v novém seriálu na zahradě svého domku hvězdou bránu vedoucí na jinou planetu

Al Bunda objeví v novém seriálu na zahradě svého domku hvězdou bránu vedoucí na jinou planetu
Ed O'Neill | Columbia TriStar
Příběh nového seriálu nám představí manžele Franklina (Ed O'Neill) a Irene Yorkovi (Sissy Spacek). Ti před mnoha lety objevili tajnou komoru pohřbenou na jejich zahradě, která nevysvětlitelně vede na cizí, opuštěnou planetu. Manžele neobvyklý nález úspěšně střeží do chvíle, než jim do života vstoupí tajemný mladý muž a ukáže se, že toho komora ukrývá mnohem více.
Seriál, jehož epizody by měly mít hodinovou stopáž (kolik jich ale v rámci série bude se v tuhle chvíli neví), dostal na starost Daniel C. Connolly (Colony, Into the Badlands, The Son s Piercem Brosnanem). Výkonným producentem a režisérem prvních dvou epizod bude úspěšný argentinský režisér Juan José Campanella, držitel Oscara za nejlepší cizojazyčný film Tajemství jejich očí. Scénář píše s Connolym debutující Holden Miller.
Seriál Lightyears si objednal Amazon pro svou službu Prime Video, datum premiéry zatím nemá. Pro Eda O'Neilla, jehož čeští diváci znají hlavně jako smolaře Ala Bundu ze Ženatý se závazky, půjde o první roli od skončení úspěšného seriálu Taková moderní rodinka, který natáčel v letech 2009 - 2020 (a jehož všech jedenáct sezón je s českými titulky na Netflixu).
Ed O'Neill, Sofía Vergara
Sissy Spacek