Mandalorian: Jedna z největších hvězd seriálu dostala padáka pro své vystupování na sociálních sítích

Mandalorian: Jedna z největších hvězd seriálu dostala padáka pro své vystupování na sociálních sítích
Gina Carano | Lucasfilm Ltd.
Je to nejistá doba, kdy vám i jeden špatně mířený příspěvek - minimálně ve Spojených státech - může nenávratně pošramotit kariéru. A často i nechtěně, kdy si zkrátka fanoušci jen vaše slova špatně vyloží. To nicméně není případ Giny Carano, představitelky Cary Dune v seriálu Mandalorian, která do králičí nory zahučela pěkně po hlavě. Carano na sociálních sítích pravidelně srovnávala současnou politickou situaci v USA s nacistickým Německem, šířila konspirační teorie o rouškách, protiepidemických opatřeních a výsledcích prezidentských voleb a něco padlo také na adresu menšin.
Pomyslnou poslední kapkou bylo, když v nedávném příspěvku naznačila, že být v dnešní době Republikánem je podobné, jako být Židem během holokaustu. Carano sice příspěvek obratem smazala, to už ale přirozeně nezabránilo následné lavině, která vyústila v její vyhazov z Mandaloriana.
Gina Carano
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
"Gina Carano v současné době není zaměstnána u Lucasfilm a ani nejsou žádné plány, aby tomu v budoucnu bylo jinak. Nicméně, její příspěvky na sociálních sítích, které hanobí lidi na základě jejich kulturní a náboženské identity, jsou odporné a nepřijatelné," uvedl tiskový mluvčí společnosti.
Carano, původně velmi úspěšná zápasnice MMA, si v posledních letech slušně rozjela hereckou kariéru (mimo jiné Rychle a zběsile 6 či Deadpool). Po tomhle vyhazovu jí ale nejspíš nabídky nějakou dobu chodit nebudou.
Rychle a zběsile 6
Rychle a zběsile 6 | Universal Pictures