Nejhůře hodnocený film roku 2017 nyní nečekaně válí na českém Netflixu

Nejhůře hodnocený film roku 2017 nyní nečekaně válí na českém Netflixu
Emoji ve filmu | Columbia TriStar
Příkladů, kdy se diváci a kritici neshodli, bychom našli bezpočet. Ale aby diváci byli ti, kdo nějaký film vyloženě potopí - dvakrát tolik takový, který patří do áčkové produkce a měl k dispozici štědrý rozpočet - to se prostě nestává.
Rok 2017 je ale výjimkou. Jednomu filmu se totiž povedlo, aby ho běžní návštěvníci kin v hodnocení nejen odstřelili, ale rovnou z něj udělali i nejhorší film, jaký během dvanácti měsíců vstoupil do kin. O kom se mluví? O animáku Emoji ve filmu! 55 tisíc lidí na IMDB rozhodlo, že má snímek průměrnou hodnotící známku 3.3 z 10. Z DESETI! To z něj dělá (v rámci hodnocení) ještě horší film než Batman a Robin s Georgem Clooneym (3.7), Norbit s Eddiem Murphym (4.1), Padesát odstínů šedi (4.1) nebo druhý Highlander: Síla kouzla (4.1)... to je ten, kde jsou horalové z vesmíru, ehm.
Čeští diváci to nicméně podle všeho tak černě nevidí, neboť Emoji ve filmu je momentálně druhým nejsledovanějším filmem na českém Netflixu. A i v rámci hodnocení jste mu v naší databázi udělili podstatně smířlivějších 47%.
Emoji ve filmu
Emoji ve filmu