Mandalorian: Herečka Gina Carano sympatizuje s Trumpem. Část fanoušků seriálu požaduje její vyhazov

Mandalorian: Herečka Gina Carano sympatizuje s Trumpem. Část fanoušků seriálu požaduje její vyhazov
Mandalorian (2019) | Walt Disney Studios
Herečka Gina Carano ztvárnila jednu z hlavních rolí v parádním seriálu Mandalorian (2019), sympatickou drsňačku Caru Dune. Hodně fanoušků se ale proti ní obrátilo poté, co na svém twitteru zveřejnila příspěvek, který se týkal výsledku amerických voleb. Pokud jste posledních pár týdnů nebyli zalezlí bez internetu někde v jeskyni, tak určitě víte, že po vítězství demokratického kandidáta Joea Bidena se strhla řada diskuzí o tom, že volby byly zfalšované v jeho prospěch. Zejména se to týkalo korespondenčních hlasů, které budoucímu prezidentovi zajistily vítězství. Herečka se nijak netají svými sympatiemi k Donaldu Trumpovi. Mnoho fanoušků ale skutečně popudila, když dala najevo, že věří ve volební podvody, kvůli kterým se Biden stal nakonec prezidentem.
"Musíme volební proces pořádně pročistit, abychom se následně nemuseli cítit tak, jak se cítíme dnes. Je třeba ustanovit zákony, které nás ochranní před volebními podvody. Vyšetřit každý stát. Nahrávat sčítání hlasů. Vypustit podvodné hlasy. Vyžadovat identifikaci. Ať volební podvody letos skončí. Spravte systém."
Kvůli tomu se fanoušci rozdělili na dvě strany. Jedna požaduje okamžitý hereččin vyhazov ze seriálu a nabídnutí její role někomu jinému. Druhá ale silně stojí za herečkou, přičemž druhou stranu považuje za hysteriky, které chtějí cenzurovat vše, co se jim byť jen trochu nelíbí. Od tvůrců a společnosti Disney zatím žádné vyjádření nepřišlo, je proto možné, že si herečka roli nakonec udrží.
Gina Carano
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.