Black Panther 2 je stále ve hře i po smrti hlavního představitele

Black Panther 2 je stále ve hře i po smrti hlavního představitele
Chadwick Boseman jako Black Panther | Walt Disney Studios
Druhý díl měl být přímým pokračováním úspěšné jedničky, která patří mezi komerčně nejpovedenější marvelovky. Bohužel v srpnu tohoto roku zemřel na rakovinu tlustého střeva Chadwick Boseman, který ztvárnil hlavní roli panteřího Avengera. I tak je ale stále začátek produkce naplánován na březen příštího roku. Herečka Letitia Wright už ale prohlásila, že točit druhý díl bez Chadwicka bude zvláštní. Podobnou věc si myslí i několik dalších herců, kteří své role ztvárnili v prvním díle. Co s tím tedy Disney plánuje udělat?
Je samozřejmě možné, že Black Panther 2 nakonec opravdu zrušený bude, přičemž Disney s plánovaným datumem začátku produkce zatím nechce nic dělat, aby tím zesnulému herci projevilo úctu. Stejně tak je možné, že lidé ve studiu ještě stále nejsou dohodnutí na tom, co s plánovaným filmem vlastně mají udělat. Ano, zrušit ho by byla asi nejlogičtější volba, kdyby totiž postavu hrdiny hrál najednou nikdo jiný, už by to nebylo ono. A kdyby se studio rozhodlo natočit druhý díl bez jeho postavy, nebylo by to pro diváky pořádné lákadlo. Na druhou stranu ale může mít druhý díl mimořádně velký komerční úspěch. Stejně tak může být druhý díl určitým uctěním jeho památky.
Zda se nakonec druhého dílu Black Panthera dočkáme je stále otázkou, nicméně jelikož k žádným změnám kolem plánované produkce nedošlo, je stále možné, že jednoho dne přesto spatří světlo světa. Tak uvidíme.
Chadwick Boseman
Black Panther (2018) | če