Premiéra filmového pokračování Wonder Woman se znovu odkládá

Premiéra filmového pokračování Wonder Woman se znovu odkládá
Wonder Woman | Warner Bros.
Wonder Woman 1984 (2020) měla mít původně premiéru už ke konci roku 2019. Nicméně posléze byl film odložen až na červen 2020, přičemž důvodem mohlo být říjnové uvedení úspěšného Jokera (2019). Pak ale přišla éra koronaviru, která s filmovým světem nebývale zamávala. Film byl díky pandemii odložen z června na srpen a posléze na začátek října. Když už to ale vypadalo nadějně, přišlo oznámení, že film se odloží ještě jednou, tentokrát na 23. prosince 2020. O odložení filmu se vyjádřila i jeho režisérka Patty Jenkins.
"V prvé řadě bych jen chtěla říct, že já i Gal obě milujeme naše oddané fanoušky Wonder Woman po celém světě, přičemž jejich nadšení po nadcházejícím filmu nás obě činí velice šťastnými. Jelikož moc dobře vím, jak důležité je přinést film na velké plátno, abychom si ten zážitek všichni užili společně, tak doufám, že nebude vadit, když si počkáme ještě o trochu déle. S novým datem vydání na Vánoce se již nemůžeme dočkat, až si s vámi svátky užijeme!“
Pokud by vánoční datum konečně vyšlo, Wonder Woman 1984 bychom se tak dočkali téměř přesně po roce od původního plánu premiéry. Tak doufejme, že to byl odklad už opravdu poslední.
Gal Gadot
Lucy Davis, Gal Gadot