Představitel Tywina Lannistera by podepsal petici za předělání poslední série Hry o trůny

Představitel Tywina Lannistera by podepsal petici za předělání poslední série Hry o trůny
Hra o trůny | HBO
Herec Charles Dance, který si zahrál hlavu rodiny Lannisterů, byl velkým fanouškem Hry o trůny (2011) dlouho poté, co jeho postava na konci čtvrté série zemřela. Nedávno se však vyjádřil na adresu poslední série, která ho spíše zklamala. Stejně tak se vyjádřil k petici za předělání osmé série, kterou valná část fanoušků rozhodně nemá v lásce.
„Inu, kdyby se ke mně dostala petice za předělání poslední série, podepsal bych ji. Sledoval jsem seriál i poté, co mě zabili na latríně, protože dle mého to byla naprosto fantastická podívaná. Jsem rozhodně šťastný, že jsem toho mohl být součástí. Byly tam různé dějové linky, u kterých jsem se dychtivě toužil dozvědět, co se stane jejich postavám. A vím, že samotné finále nadchlo mnoho lidí. Zároveň ale spoustu lidí velice zklamalo, přičemž se obávám, že já patřím do toho druhého tábora. Konečně jsme se dostali k úplně poslední řadě. A když nakonec skončila, pomyslel jsem si jen: ´Hmm, Ok.´“
Charles Dance se také před pár měsíci vyjádřil, že se mu příliš nelíbily osudy určitých postav celého seriálu. Jmenovitě třeba osud chudáka Jona, který odjel zase někam zpátky na sever, a Tyriona, o kterém doufal, že se z něho stane větší šéf. Samotná petice na předělání poslední série opravdu existuje, ovšem mnoho lidí ji samozřejmě nebere příliš vážně, mnozí to berou spíše jen jako vyjádření nespokojenosti s nepovedeným závěrem jejich oblíbeného seriálu.
Peter Dinklage
Maisie Williams, Kit Harington