Netfix sází na novinku od autora Terapie láskou

Netfix sází na novinku od autora Terapie láskou
All Together Now | Netflix
Svou zásluhu na tom určitě má i skvělá knižní předloha od Matthewa Quicka, která ho vynesla mezi autory knižních bestsellerů a do adaptace toho dalšího se nyní pustil Netflix.
Ten si zvolil román Sorta Like a Rock Star, All Together Now, který převedl do filmové podoby a nyní nám ho představuje na prvních vydaných záběrech s tím, že premiéra nás čeká 28. srpna pod kratším názvem Pohromadě.
netfix-sazi-na-novinku-od-autora-terapie-laskou
All Together Now | Netflix
Hlavní hrdinkou příběhu je Amber Appletonová (Auli’i Cravalho), dívka neztrácející optimismus, ačkoliv má její osobní život k dokonalosti daleko. Amber se snaží splnit si svůj hudební sen, přestože musí většinu času pracovat v krámku s donuty, aby pomohla vydělat na živobytí pro sebe i svou mámu (Justina Machado). Při tom všem, ale nezapomíná ani na dobrovnolnictví v domově důchodců. Když se ale vynoří další problémy, které ohrožují její sny, musí se Amber naučit spolehnout se i na druhé.
netfix-sazi-na-novinku-od-autora-terapie-laskou-1
All Together Now | Netflix
Režíroval Brett Haley. V dalších rolích se představí Carol Burnett, Fred Armisen, Judy Reyes, Rhenzy Feliz, Taylor Richardson a Gerald Isaac Waters. Kompletní sbírku vydaných fotek najdete v galerii článku.