Režiséři Avengers se spojí s hollywoodskými krasavci a natočí spolu nejdražší film Netflixu

Režiséři Avengers se spojí s hollywoodskými krasavci a natočí spolu nejdražší film Netflixu
Ryan Gosling | FilmDistrict
V Netflixu skutečně nezahálejí a po filmech jako jsou Irčan, 6 Underground: Tajné operace či toto chystají další vysokorozpočtovou a hvězdně obsazenou filmovou podívanou. Půjde o snímek The Gray Man, jež bude vycházet z knižní předlohy Marka Greaneyho. V hlavních se předtaví Chris Evans a Ryan Gosling, režírovat budou bratři Anthony a Joe Russoovi (Avengers: Endgame). Příběh se bude točit okolo bývalého agenta CIA (Gosling), z nějž se stal nájemný zabiják, jenž je po celém světě pronásledován svým bývalým kolegou (Evans).
První člověk
První člověk | Universal Pictures
Dle tvůrců by se mělo jednat o velkolepou záležitost v duchu bondovek, která bude stát údajně přes 200 milionů dolarů, což z filmu učiní nejdražší snímek nejúspěšnější streamovací služby. Pokud The Gray Man zaznamená úspěch, nepochybně se dočká dalších dílů - v plánu je totiž (nepřekvapivě) rozjet novou akční sérii.
S takovým hereckým obsazením, rozpočtem a fenomenálně rozjetým režisérským duem u kormidla (Joe Russo by se měl postarat i o scénář) ale snad ani nehrozí, že by takový film dopadl špatně a nestal se okamžitě jedním z nejúspěšnějších netflixovských titulů.
Chris Evans, Hayley Atwell
Chris Evans – Captain America: První Avenger | BontonFilm
Filmové remaky, které překonaly originál