Viggo Mortensen chystá další film s režisérem oscarové Zelené knihy

Viggo Mortensen chystá další film s režisérem oscarové Zelené knihy
Zelená kniha (2018) | Universal Studios
Viggu Mortensenovi a režiséru Peteru Farrellymu se spolupráce na Zelené knize, úspěšném komediálním retro dramatu a vítězi tří Oscarů (včetně toho nejcennějšího za nejlepší film roku), zřejmě zalíbila natolik, že spolu nyní chystají další snímek.
Mahershala Ali, Viggo Mortensen
Zelená kniha | Universal Studios
Farrelly, dříve známý především skrze plejádu hrubozrnných komedií (Blbý a blbější, Já, mé druhé já a Irena), na nichž pracoval se svým bratrem Bobbym, teď chystá zatím nepojmenovanou filmovou adaptaci knihy The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War. Ta vypráví skutečný příběh jednoho z autorů knihy Johna Donohuea, jenž v roce 1967 opustil New York, aby nalezl a dal si pár piv se svými přáteli z dětství. Háček byl v tom, že ti se aktuálně účastní jako vojáci války ve Vietnamu...
Mortensen by si měl ve filmu zahrát vedlejší postavu. Zatím nebylo řečeno jakou, ale nabízí se, že by mohl ztvárnit jednoho z přátel, které se Donohue vydal hledat. Na scénáři se s Farrellym podílí Pete Jones a Brian Currie (s nímž Farrelly rovněž pracoval už na Zelené knize).
Mahershala Ali, Viggo Mortensen
Zelená kniha | Aerofilms