Trailer: Tom Hardy se představuje tak, jak jste ho ještě rozhodně neviděli

Trailer: Tom Hardy se představuje tak, jak jste ho ještě rozhodně neviděli
Capone | Vertical Entertainment
Když Josh Trank natočil v roce 2012 výbornou Kroniku, ihned se o něj hollywoodská studia začala prát. Byl mladý, talentovaný, uměl točit levně a k tomu hned prvním filmem finančně zabodovat (Kronika stála 12 milionů dolarů a celosvětově si z kin odnesl 126). Trankovi následně na stole přistál reboot Fantastické čtyřky a k tomu ho oslovili v Lucasfilm, aby natočil jeden ze spin-offů Star Wars. A to neměl ještě ani 30! Tomu se říká "žít si svůj sen".
Jenže poté se z natáčení Fantastické čtyřky stalo produkční peklo, které vyvrcholilo tím, že studio Trankovi snímek vzalo, vykostilo ho a vypustilo něco, co by nefungovalo ani jako pilot seriálu. Trank vinil hlavouny Foxů, že nechápali jeho vizi, ti se zase oháněli jeho tvůrčí arogancí a neschopností pracovat pod tlakem / jako týmový hráč / s velkým rozpočtem atd. Pak dostal Trank padáka i z předaleké galaxie a od té doby byl de facto na černé listině.
Nyní dostává druhou šanci a může za to hlavně Tom Hardy, který se rozhodl Trankovu pověst neřešit (ostatně, sám se nejednou dostal při natáčení s někým do křížku) a zahrál si v jeho novém filmu samotného Al Capona:
Capone
Trailer toho neukazuje příliš (snad dobrou polovinu záběrů tvoří ta samá scéna), fragmenty, kterými to prokládá, jsou ale jednoznačně působivé. Hardy sice nemá úplně neprůstřelný výběr projektů, ale vyloženě blbé filmy natočí. Snad to bude i případ dobovky Capone. Film by měl vyjít v průběhu příštího měsíce, ale těžko říct, jestli na premiéru opravdu dojde.
Capone
Capone - z natáčení | Vertical Entertainment