Tvůrci série "Fakjů pane učiteli" přináší komedii plnou tajemství!

Tvůrci série "Fakjů pane učiteli" přináší komedii plnou tajemství!
Téměř dokonalá tajemství | BontonFilm
Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single?
Téměř dokonalá tajemství: trailer | Constantin Film
Komedie Téměř dokonalá tajemství vznikla podle italského originálu Naprostí cizinci a jeho původní nápad osvěžila vlastním pojetím a energií.
Režisér Bora Dagtekin pobavil díky komediím „Fakjů pane učiteli“ statisíce diváků a v Téměř dokonalých tajnostech ukazuje nejen svůj talent pro komediální gagy a pointy, ale i schopnost pro dynamické břitké dialogy. Stejně tak hvězdy ze série „Fakjů“ Elyas M´Barek, Jella Haase a Karoline Herfurth dospěli ze svých bláznivých a potrhlých postav do skvělých a náročnějších rolí s mnoha odstíny humoru. Tvář Floriana Davida Fitze mohou diváci poznat díky z další povedené německé komedii Bez věcí nad věcí!.
Téměř dokonalá tajemství uvede do kin spolčenost Bontonfilm 26. března.
Témeř dokonalá tajemství
Témeř dokonalá tajemství