Čas Targaryenů přichází! Dostane seriálový prequel ke Hře o trůny zelenou?

Čas Targaryenů přichází! Dostane seriálový prequel ke Hře o trůny zelenou?
Hra o trůny | HBO
Dobrou zprávou pro všechny fanoušky je jistě informace, že dojde i na draky, na hodně draků!
Seriál by měl ukázat historii domu Targaryenů, která by měla vyvrcholit válkou známou jako Tanec draků, tedy nejkrvavějším a nejdelším střetem mezi Targaryeny o nástupnictví na královský trůn. Výsledkem bylo málem vyhlazení celého rodu i draků.
Emilia Clarke
Hra o trůny
Výkonným producentem seriálu je autor knižních předloh George R. R. Martin. Kniha Oheň a krev, která vyšla letos, je kronikou rodu Targaryenů a bude sloužit jako zdrojový materiál pro scenáristy. Pilotní díl napsal Ryan Condal a natáčení již bylo dokončeno. Nyní je na HBO, zda si objedná celý seriál.
Hra o trůny
Hra o trůny | HBO
HBO to dosud s žádným svým seriálem neudělalo, nikdy si neobjednalo pokračování nebo úvod ke svým seriálům, jenže to tu nebyla Hra o trůny a šílenství kolem ní. Je tu ohromná příležitost v úspěchu pokračovat a rozšířit mytologii tohoto světa dál. Na druhou stranu jsou si ale tvůrci jistě vědomi toho, že pořady musí stát za to, fanoušci GoTu by jim nějaké nastavované polévky nezbaštili. Čas na rozmyšlení tedy mají a teď je jen otázka, zda je materiál schopný pokračovat v poměrně vysoko nastavené laťce.