Trailer: Sonic fanoušky vyděsil a studio se snaží hasit požár vraždícím aligátorem

Trailer: Sonic fanoušky vyděsil a studio se snaží hasit požár vraždícím aligátorem
Aligátor (1980) | Group 1 International
Filmový Sonic má dobře našlápnuto k tomu, aby se stal podobně nenáviděný jako ženská verze Krotitelů duchů. Debutující trailer modrého ježka má na YouTube přes 18 milionů zhlédnutí, 254 tisíc lajků a téměř půl milionů dislajků. Přestože je internet často platformou rýpalů, palce dolů vyhrávají jen vzácně a málokdy s tak velkým rozdílem. V Paramountu si proto mohou být již nyní jistí, že tohle diváci prostě nepřijmou. Zřejmě i proto studio nově vypustilo trailer na aligátoří horor Crawl. A ten přeci jen působí mnohem lépe:
Kořist
Příběh se odehrává na Floridě. kde zrovna řádí hurikán kategorie 5. Mladá žena se pokusí zachránit svého otce a díky tomu uvízne v zaplaveném domě. Ke své smůle tam nebude sama - společnost jí bude dělat i několik aligátorů. Studio již prezentovalo několik delších ukázek z filmu na CinemaConu a podle reakcí se máme těšit na hodně intenzivní a krvavou podívanou.
Snímek si z pozice producenta hlídá kultovní filmař Sam Raimi (Evil Dead, Stáhni mě do pekla) a - což je ta nejlepší zpráva - režíruje ho Alexandre Aja. Aja stojí za povedenými žánrovkami Noc s nabroušenou břitvou, Piraňa 3D a Hory mají oči, takže jsme moc rádi, že se po experimentálnějším Devátém životu Louise Draxe (který nebyl nic moc) vrací k hororovému žánru.
Snímek má českou premiéru 11. července a v Ajově dravém podání se určitě máme na co těšit. Stačí připomenout nějaké to "best of" z jeho Piraňa 3D :)