Autor vychvalovaného Thora se vrátil ke kultovní vampýří komedii

Autor vychvalovaného Thora se vrátil ke kultovní vampýří komedii
What We Do inthe Shadows | FX
Celovečerní mockumentary Co děláme v temnotách z roku 2014 sklidila obrovský úspěch a v jistých kruzích se stala kultovní záležitostí. A upozornila na to, co nyní všichni víme, Taika Waititi je nebývale originálním a vynalézavým autorem, jehož tvorba prostě musí zaujmout. Dvakrát tolik v dnešní době, kdy se často recyklují staré nápady a postupy. Waititi, Clement a spol. pro společnost FX a jejich diváky v březnu představili stejnojmenný seriál vycházející z nápadu celovečeráku Co děláme v temnotách.
V hlavních upířích rolích se tentokrát představí Kayvan Novak (Čtyři lvi), Harvey Guillen (Stážisti) a Matt Berry (An Evening with Beverly Luff Linn).
Co děláme v temnotách
Co děláme v temnotách | FX
Sedmidílná mockumentary What We Do in the Shadows se tedy pokusí vstoupit podruhé do téže krvavé vampýří řeky. Setká se i tentokrát s úspěchem? Zaujme věci neznalé? Zklame fanoušky původního filmu? První ohlasy na RottenTomatoes dávají tušit, že se to Waititimu a spol. podařilo i tentokrát. Na webu je hned 95 procent kladných recenzí!!! Průměrná známka činí 7.8 z 10.

Trailer (2019):

Co děláme v temnotách

Trailer (2014):

Co děláme v temnotách