Stážisti

64%
Stážisti
Billy (Vince Vaughn) a Nick (Owen Wilson) jsou prodejci, jejichž kariéru potopil současný přetechnizovaný digitální svět. Ve snaze dokázat, že nepatří do starého železa, se jim podaří téměř nemožné: získat prestižní stáž ve firmě Google. Problém nastane, když zjistí, že zde nejsou sami. Mezi dalšími zájemci o pracovní místa je celá tlupa geniálních univerzitních studentů, technicky nadaných géniů. Teď je tedy čeká souboj s elitou národa. Ve firmě, kde tajemství úspěchu není založeno na hledání, ale na vyhledávání. Google je totiž místem, kde sny se stávají realitou...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Duo Wilson - Vaughn ukázali už ve filmu Nesvatbovi,že jim no spolu sedí jako prdel na hrnec a tak si nejspíš řekli proč to nezkusit i v jiném filmu. Výsledek? Skvělý. Pro Vince mám slabost už od jeho role v Mládí v trapu a tady si mě ještě více získal a i když jsou Stážisti vlastně takovou velkou reklamou na google,tak to všechno skvěle funguje. Příjemný lehký humor,který na nic netlačí a provází celý film. Will a Vince své postavy pojali znamenitě a vy jim vlastně celý film držíte palce,ať pro ně vše dobře dopadne.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Jedná dvouhodinová reklama na Google, kde se opět setkali Owen Wilson a Vince Vaughn. Charaktery svých postav vzali opět bravurně a jako vždy s nedoceněným respektem. Příběh je jednoznačný a zpracovaný do lehkého humoru, který se nepřeceňuje a nesnaží se pobavit diváka za každou cenu. Co se týče příběhu, tak šablonovitost tu samozřejmě viditelně je, takže jisté dějové okolnosti včetně závěru jsou velmi předvídatelné. Ale na druhou stranu, proč to kvůli tomu hanit. Jako odpočinkový zábavný filmík tento počin funguje dobře. Jen by nemusel být zase až tak dlouhý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Minule z toho byla pecka (Wedding Crashers), tentokrát jen průměrná komedie s pár vtípkama, které vyšumí nejdéle hodinu po skončení filmu. Xmeni nebo třeba basket na koštětích (či co to bylo) fain, ale jinak si už nevybavím nějakou další silnější scénku.

Dodatečné informace

Původní název:
The Internship (více)
  • Stážisti
  • USA The Internship
  • USA Generation Praktikum
  • USA Os Estagiários
  • USA Стажът
Premiéra v ČR:
11. 7. 2013
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Stážisti je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch