Rychle a zběsile 9: Jedna z hvězd série vypadla, můžou za to hádky v zákulisí?

Rychle a zběsile 9: Jedna z hvězd série vypadla, můžou za to hádky v zákulisí?
Rychle a zběsile 8 | Universal Pictures
Jeho zapojení do série se jevilo jako výhra (a také byla), ale realita narazila na ego Vina Diesela. Ten byl do té doby zvyklý, že se veškerá pozornost soustředila hlavně na něj a to s příchodem Johnsona padlo. Mezi herci se postupně tvořilo napětí, které narostlo při natáčení Rychle a zběsile 8 do takových rozměrů, až společné scény Doma a Hobbse musel štáb točit za pomoci dvojníků (takže když například vidíme Dieselovu tvář, jak mluví k Johnsonovi, který stojí někde za ním, ve skutečnosti tam stojí double).
Rychle a zběsile: Hádky pokračují, jedna z hvězd vyhrožuje odchodem ze série
Filmy2. 11. 2017
Rychle a zběsile: Hádky pokračují, jedna z hvězd vyhrožuje odchodem ze série
Přisadilo si i studio, když odložilo natáčení Rychle a zběsile 9 kvůli spin-offu Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, kde budou za hlavní tahouny Johnson s Jasonem Stathamem. Nějakou dobu se spekulovalo, že rozjetím vlastní řady filmů Johnson možná z původní série úplně vypadne (a aspoň tak nebude muset být na place s Dieselem). Nakonec na to opravdu u Rychle a zběsile 9 dojde a Johnson ve filmu nebude. Důvod je nicméně o něco pragmatičtější - studio totiž již rozjelo produkci a Johnson je stále ještě zaneprázdněný zmíněným spin-offem (a tudíž nemá na film čas). Na druhou stranu se nevylučuje, že se Hobbs nevrátí v Rychle a zběsile 10 (a eventuálně by mohl mít na konci devítky cameo v potitulkové scéně).
Ať to mají herci mezi sebou jakkoli (je dost možné, že spory dávno urovnali), série jede ve velkém dál. Regulérní řada má mít deset dílů, tandem Hobbs & Shaw těžko skončí po jednom kole, připravuje se ženský spin-off a do toho by se fanoušci měli dočkat ještě jedné, zatím neupřesněné odbočky.
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw uvede společnost CinemArt do českých kin 1. srpna 2019. Níže najdete první oficiální fotky z filmu.
ad78dc06
b50338c5