Čas čarodějnic se dočká pokračování

Čas čarodějnic se dočká pokračování
Čas čarodějnic |
Své o tom ví tvůrci fantasy seriálu Čas čarodějnic, který vychází ze stejnojmenné knižní trilogie Deborah Harknessové. První série sklidila velký ohlas a jelikož předloha čítá tři svazky, materiálu na další pokračování je dost. Fanoušci se proto dočkají dalších dvou sérií.
Hlavními hrdiny seriálu jsou čarodějka Diana Bishopová (Teresa Palmer) a upír Matthew Clairmont (Matthew Goode).
Teresa Palmer, Matthew Goode
Čas čarodějnic
Seriál mohou čeští diváci v současnosti sledovat na stanici HBO a oficiální popis zní následovně: Historička a čarodějnice Diana Bishopová objeví v jedné z oxfordských knihoven rukopis, který ji vtáhne do víru nebezpečné záhady a zkříží její cesty s tajemným genetikem Matthewem Clairmontem (Matthew Goode). Ten má také jedno temné rodinné tajemství - je to upír. Diana a Matthew se vydávají na cestu, která má pomoci pochopit tajemství starodávného rukopisu. Postupně se vyvíjí i jejich vztah a události hrozivě poodkrývají, že mezi čarodějnicemi, upíry, démony a lidmi existuje od pradávna jen velmi křehký mír.
Teresa Palmer
Čas čarodějnic
Druhá řada je zastihne v Alžbětínské Anglii, kde se skrývají a snaží se najít mocnou čarodějnici, která by Dianu naučila kontrolovat svou magii a najít nepolapitelnou Knihu života. Do svých rolí se kromě Palmerové a Goodeho vrátí i Alex Kingston, Lindsay Duncan, Trevor Eve a Owen Teale. O termínu premiéry a natáčení nic nepadlo, ale všichni doufají, že by se diváci mohli dočkat další série již příští rok.