Studio uvolnilo online šokující cameo ze Solo: Star Wars Story

Studio uvolnilo online šokující cameo ze Solo: Star Wars Story
Solo: Star Wars Story | Lucasfilm Ltd.

Budou následovat spoilery

Solo vydělal celosvětově 392 milionů dolarů, což je zoufale málo. A nejen s přihlédnutím k nafouknutému rozpočtu, který se se vším všudy měl vyšplhat na nějakých 275 milionů (což znamená, že aby byl film po všech odpočtech v plusu, potřeboval by nějakých 800, k čemuž se ani nepřiblížil). I v rámci Star Wars série jde o komicky nízké číslo. Ostatně, všechny ostatní nové filmy z předaleké galaxie bez zadýchání pokořily miliardu (ano, i Rogue One).
Co nám Solo dal? Zjistili jsme, jak potkal všechny "staré známé" a docela slušně to zafungovalo (s Chewiem dokonce na výbornou!). Ověřili jsme si, že Emilia Clarke mimo Hru o trůny vážně herecky nefunguje. A na konci přišlo velké překvapení, po kterém fanoušci volali léta - návrat Dartha Maula!
Solo: Star Wars Story
Ukázalo se, že to on celou dobu tahal za nitky a studio tím nepřímo potvrdilo, že s postavou stále ještě počítá. Jistě, propad Sola dvakrát nepomůže tomu, aby se svět spin-offů ze světa Star Wars rozrostl. Ale nadšené reakce na Darth Maulův návrat nemohou nikoho nechat na pochybách - fanoušci ho chtějí v dalším, ideálně samostatném dobrodružství. Snad se ho někdy v budoucnu dočkáme. Do té doby nám zůstane tenhle famózní kraťas:
Shawn Bu