Smutná zpráva pro seriálové fanoušky: Mr. Robot bude odpojen

Smutná zpráva pro seriálové fanoušky: Mr. Robot bude odpojen
Mr. Robot
Původně měla mít čtvrtá řada jen osm dílů, ale stanice USA Network se nakonec rozhodla, že počet změní na 12 o stejné délce jako u předešlých dílů. Tvůrce seriálu Sam Esmail se svým scenáristickým týmem tak mají plné ruce práce s tím, aby Mr. Robot ukončili podle představ.
Rami Malek
Mr. Robot
„Od prvního dne jsem vše stavěl k jedinému zakončení, během příprav na další sérii jsem se rozhodl, že nastal ten správný čas. Všichni v tvůrčím týmu se nechtějí se seriálem rozloučit, ale máme k Elliotově cestě tolik respektu, že ji nechceme za každou cenu uměle prodlužovat. Čtvrtá série tak všechno zakončí.“
Christian Slater, Rami Malek
Mr. Robot
Pro velké fanoušky, kteří sledují i zákulisí seriálu, to zas až tak velké překvapení nebude, jelikož Esmail se již dříve nechal slyšet, že příběh Elliota (Rami Malek) bude trvat 4 nebo 5 sérií. Pro diváky to bude možná zklamání, ale pokud tvůrci dokončí seriál kvalitně a se ctí, budou jistě všichni rádi.
Oficiální popis seriálu: Elliot je mladý programátor, který má problém navazovat vztahy s lidmi. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Pracuje u bezpečnostní firmy, kde ale musí skrývat své skutečné umění. Navíc ho osloví tajná hackerská organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa, kteří údajně řídí běh dějin.