Kdo si zahraje vůdce vraždící sekty v Tarantinově připravovaném filmu?

Kdo si zahraje vůdce vraždící sekty v Tarantinově připravovaném filmu?
The Square / Damon Herriman | Pathé
Brad Pitt a Leonardo DiCaprio se přemístili do 60. let a vypadají vážně drsně!
Filmy1. 7. 2018
Brad Pitt a Leonardo DiCaprio se přemístili do 60. let a vypadají vážně drsně!
Snímek Once Upon a Time in Hollywood (Tenkrát v Hollywoodu) bude mít premiéru za necelý rok, 9. srpna 2019, kdy uplyne 50 let od smrti herečky Sharon Tate a jejích přátel, kteří se stali oběťmi nechvalně známé sekty kolem Charlese Mansona.
Tarantinův retro film nicméně nestaví krvavé události do centra dění. Příběh se točí hlavně kolem herce Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio) a jeho pomocníka a hereckého dabla (Brad Pitt), kteří se prodírají džunglí hollywoodského byznysu na konci 60. let minulého století.
Zavraždění Sharon Tate a jejích přátel nicméně otřáslo nejen společností, ale též Hollywoodem, zapříčinilo konec bezstarostných časů hippies a Charlese Mansona uvrhlo až do konce života do vězení. Noviny Independent včera informovaly, že v nejnovějším Tarantinově filmu nechvalně známého vůdce sekty "Family" (Rodina) Charlese Mansona ztvární převážně seriálový herec Damon Herriman (Quarry).
Co je na celé věci pikantní? Herriman byl taktéž pro roli Charlese Mansona obsazen pro druhou řadu kriminálního seriálu Mindhunter (David Fincher a spol.). Collider uvedl, že Tarantino "svého Mansona" pro média představil dříve, Fincher měl ale údajně Herrimana pro casting obsazeného dřív, navíc už svůj part (děj je zasazen na přelom 70./80. let minulého století, kdy seděl Manson ve vězení) odehrál. Mistři castingu se zkrátka na představiteli démonického Mansona shodli, což je hlavní.
kdo-si-zahraje-vudce-vrazdici-sekty-v-tarantinove-pripravovanem-filmu
Damon Herriman | CBS
Tarantinův snímek Once Upon a Time in Hollywood je koncipován jako fikce doplněná skutečnými historickými postavami. Představí se zde proto i režisér a někdejší manžel Sharon Tate Roman Polanski, kterého ztvární Rafal Zawierucha (Mžitky, Bohové). Již dříve jsme informovali, že Sharon Tate si ve filmu zahraje Margot Robbie. V dalších rolích se představí například Burt Reynolds, Al Pacino, Luke Perry, Emile Hirsch nebo Dakota Fanning.
Kdo se nemůže očekávané Tarantinovy novinky dočkat najde pod textem krátké video z "placu". Tohle vypadá na pořádný retro návrat se vším, co k němu patří.