Kdy dorazí do kin Ledové království 2?

Kdy dorazí do kin Ledové království 2?
Ledové království | Walt Disney Studios
Je tedy jasné, že druhý díl vzniknout musí, co tedy o Ledovém království 2 dosud víme? Podle posledních zpráv by se herecké obsazení Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff a Josh Gad mohlo rozrůst o Evan Rachel Wood a Sterlinga K. Browna, kteří by měli namluvit dvě nové postavy.
Ledové království
Ledové království | Disney
Režiséry snímku budou i podruhé Chris Buck a Jennifer Lee a premiéra je zatím stanovena na 22. listopadu příštího roku. Samozřejmě se vrací i duo tolik úspěšné hudby z jedničky Kristen Anderson-Lopez a Robert Lopez.
Název snímku studio Disney tají, je ale jasné, že jednoduchý název ve stylu Frozen 2 to nebude, filmaři slibují zbrusu nový název, prý údajně zvažovali název v norštině, ale s ohledem na překlady od tohoto nápadu nakonec ustoupili. Tvůrčí tým před natáčením každopádně podnikl výzkumné cesty do Norska, Finska a na Island. Ve snímku by se tak měla více projevit severská kultura a zvyky. Navíc se prý diváci mohou těšit na několik nových postav, které si zamilují.
Tak schválně, koho byste chtěli ve dvojce potkat? Vikinga? Yettiho? Trolly už nám filmaři představili a byli kouzelní. Já jen z celé duše doufám, že se vyhnou holčičí verzi Olafa a že nám v animované podobě předvedou polární záři. Scéna s lampiony z filmu Na vlásku všechny uchvátila, tak proč nejít ještě dál?!