Aquaman s mořskou vílou a rybkou Nemo? Vládce moří vybídl k lidové tvořivosti

Aquaman s mořskou vílou a rybkou Nemo? Vládce moří vybídl k lidové tvořivosti
Z natáčení Aquamana | Warner Bros.
Nejprve se podívejme na oficiální plakát k Aquamanovi, který vstoupí do českých kin 20. prosince letošního roku a v hlavní roli se představí Jason Momoa.
Aquaman
Žraloci, kosatka, kladivoun, želva rejnok a další podvodní tvorstvo v hájemství Aquamana rozesmálo řadu těch, co DC plakát viděli, a rozhodli se přijít s vlastními variantami téhož. Ten, co vidíte jako první níže, je ten decentnější. Je na něm nicméně dobře patrné, na co autor naráží.
Další si kromě "Dory" berou na paškál "Nema" nebo například Disneyho Malou mořskou vílu; podoba Aquamanovi milé Mery (Amber Heard) s animovanou Ariel k tomu více než vybízí. Parodické verze plakátů najdete například zde.
Proč stále ještě čekáme na trailer k Aquamanovi?
Filmy13. 4. 2018
Proč stále ještě čekáme na trailer k Aquamanovi?
Fanoušci Aquamana stále čekají na trailer a další bližší informace o filmu, který režíruje hororvý guru James Wan. Uvidíme jak rozvíří stojaté vody Comic-Con, který probíhá v San Diegu do neděle 22. července a DC se tam pochopitelně bude chtít "blýsknout" s novinkami (nejen) k Aquamanovi.
Aquaman by měl být nadupadnou superhrdinskou dobrodružnou podívanou s komediálními prvky. Jak před časem přiznal sám režisér Wan, složité triky mu práci komplikují. Navíc DC "musí" uspět, tlak na výsledek je tedy enormní, což často tvůrcům ke kýženému cíli nepomohlo.
V dalších rolích se představí Nicole Kidman (matka Atlanna), Temuera Morrison (otec Tom), Willem Dafoe (doktor Vulko), Patrick Wilson (záporák a nevlastní bratr Orm), Dolph Lundgren (Meřin otec nereus) a Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta).
8046860c
2a3328f3