The Sinner: Šílenou matku střídá v druhé sérii jedenáctiletý vrah

The Sinner: Šílenou matku střídá v druhé sérii jedenáctiletý vrah
The Sinner | USA Network
Nejde ani tak o to, že by se The Sinner snažil být něčím revoluční nebo chtěl šokovat za každou cenu. Ale tak precizně napsaných a natočených detektivek nikdy není dost. Nemluvě o fantastickém výkonu Jessica Biel. A také se v seriálu dočkal jedné z nejlepších rolí své kariéry Bill Pullman.
Právě on bude naším pojítkem v druhé sérii. Příběh postavy Biel byl na konci první řady uzavřen a tvůrci se rozumně rozhodli od téhle linie úplně oprostit a zaměřit se v druhém dějství na život detektiva, který bere svou práci hodně zodpovědně a ve volném čase se nechá při sexu dusit, protože... to vlastně nevíme a je proto fajn, že budeme mít další možnost Ambrose více poznat.
Hříšnice
Pokračování sleduje další případ detektiva Harryho Ambrose (Pullman). Práce ho tentokrát zavede do rodného města, kde byli rodiče bez zjevného motivu zabiti svým jedenáctiletým synem. Čím více se Ambrose ponořuje do vyšetřování, tím děsivější informace o chlapci a samotném městě zjišťuje.
Druhá série The Sinner odstartuje v televizi 1. srpna letošního roku. Tu první jsme si záhy po uvedení v USA mohli v našich končinách celou pustit na Netflixu (navíc s českými titulky). Doufejme, že tomu tak bude i tentokrát.
Jessica Biel
the-sinner-silenou-matku-strida-v-druhe-serii-jedenactilety-vrah

Související osoby


Související tituly